Blev medlem af Jambo-Shule Hvad er Jambo Shule Støt børnene

Vinden Hvisker

ensangomafrikaDenne bog er en anderledes og flamboyant fortælling om den yderst højreorienterede Tobias, der en dag modtager besked om, at han er enearving efter en ukendt farbror.

Uvidende drager han mod Lyngklithus, hvor hans eksotiske farbror Pierre holder hof. Her må Tobias sande, at han på grund af arvesagen må tilbringe flere måneder på den jyske hede. Hurtigt opdager han, at huset er kendt som en gammel kunstnerkoloni, der tiltrækker typer af mennesker, som Tobias aldrig havde forestillet sig , at han skulle omgås.

Som månederne går, opstår der mere og mere mystik omkring Pierres personlighed, og alt tyder på, at han gemmer på en stor familiehemmelighed. Pierre har dog på ingen måde travlt med at løfte sløret for noget som helst. Han dyrker i stedet de gamle dyder som pianospil og højtlæsning af gamle breve fra familiens afdøde veninde, der havde en farm i  Afrika.

Lyngklithus er et miljø, der ikke passer en rastløs rod som Tobias, som hellere vil hjem til det vante København. Men vinden begynder lige så stille at hviske, og måske er der nye toner på vej i hans liv.

Historien er en fortælling om menneskelig forandring. Livets fundament er ikke kun bygget af firkantede klodser, men også af ånd. Vi kan kaske os ud i uvante situationer, hvor det vante miljø ændres, og mødet med nye mennesker kan bibringe os nye værdier, der får os til at tænke.

 

Bogen koster 199 kroner + 35 kroner til porto - du bliver kontaktet med henblik på leveringen

 


 

 1. kun tal
  antal bøger
 2. felt må ikke være tomt
  Dit navn
 3. email adresse
  email
 4. Invalid Input
  adresse
 5. postnummer
 6. Invalid Input
  by
 7. Invalid Input
  telefon