Hvad er Jambo Shule

En sang om Afrika

ensangomafrikaVi får vores midler fra vores medlemmer, sponsorer og via fundraising. Vi har fokus på, at der er kort afstand fra donation til barn. Vi har ingen husleje, og alle i Danmark og Kenya arbejder frivilligt. Dette gør, at vi kan minimere administrationsomkostningerne og dermed bruge flere penge på direkte hjælp til børnene.

I en tid hvor velgørenhedsturisme bliver mere og mere populær, og hvor mange unge betaler svimlende summer for at komme ud i den store verden og hjælpe på skoler og børnehjem, hører man tit kun de rosenrøde historier fra organisationerne, når folk vender hjem.

Men hvordan er den virkelige verden i Kenya uden for de stor organisationers beskyttende arme? Hvordan er det altid at skulle sidde til højbords og forhandle med mennesker, for hvem korruption og nepotisme er en selvfølge? Og hvordan er det at tage en sælsom svingom med lokalbefolkningen i slummen og skabe nære venskaber, når man ofte bliver anset som en hæveautomat, som lige kan betale for dit og dat?

I år er det fem år siden, Jambo Shule blev stiftet. Det markerer vi med at udgive en bog om vores rejser til Kenya. Med titlen, "En sang om Afrika", tager bogen læseren med på en eventyrlig fortælling og rejse om det arbejde, vi hvert år udfører i Kenya. Bogen fortæller åbenhjertigt om de mange problemstillinger og glæder, man møder ved at hjælpe i Afrika.

Bogen fortæller om mødet med den tømrer, der efterlod os med tvivlen om, hvor vidt det var ham, skolen eller vores samarbejdspartner, der prøvede at snyde os, så vi blev truet med politiet, da vi ikke ville betale ham ekstra penge. Bogen fortæller om mødet med de lokale i slummen, der lige meget hvor vi gik, råbte, at vi skulle give dem penge – og om mødet med en kvinde, der syntes, jeg skulle give hende de bukser, jeg havde på.

Bogen fortæller også om mødet med den storslåede natur, den komplekse kultur, samt de uforglemmelige minder ved mødet med de skønne lattermilde afrikanske børn. Alt svøbt ind i anekdoter om Kenyas glemte historie flankeret af Karen Blixens mange citater fra hendes tid i Kenya.

 

Bogen koster 149 kroner + 35 kroner til porto - du bliver kontaktet med henblik på leveringen

 


 1. kun tal
  antal bøger
 2. felt må ikke være tomt
  Dit navn
 3. email adresse
  email
 4. Invalid Input
  adresse
 5. postnummer
 6. Invalid Input
  by